Heemhorst

Bedrijfsprofiel

Heemhorst International B.V. is gevestigd in Nieuwleusen en gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en installaties voor opslag, transport en verwerking van stortgoederen. Een zeer breed programma voor de diervoederindustrie, compostering,  en machines en systemen voor milieu- en recyclingtechniek.

Project management, engineering, fabricage, installatie en service zijn de disciplines waar wij over beschikken om complete projecten van engineering tot ingebruikname te realiseren.

Afnemers van onze produkten zijn ondermeer de graanverwerkende bedrijven, voedingsmiddelen-industrie, brouwerijen, veevoeder-industrie, overslagbedrijven, chemische industrie en dergelijke.

Verder zijn we gespecialiseerd in de integratie van speciale en ook gebruikte machines in meer complexe installaties. Ontwerp en uitvoering vinden plaats in nauw overleg met de klant.

Heemhorst biedt klanten complete service- en ondersteuningsprogramma’s, tot en met het beheer over en de inkoop van onderdelen.

Heemhorst maakt deel uit van een bedrijvengroep met in totaal ca. 90 medewerkers op drie locaties.