Heemhorst International

Heemhorst International B.V. is gevestigd in Nieuwleusen en gespecialiseerd in ontwikkeling, engineering, montage en inbedrijfstelling van machines en installaties voor opslag, transport en verwerking van stortgoederen.

We beschikken over ervaren teams van projectleiders, engineers, service- en montage medewerkers die samen met u complete projecten van engineering tot ingebruikname realiseren.

Wij werken voor onder meer graan verwerkende bedrijven, op- en overslagbedrijven, veevoeder-industrie, voedingsmiddelen industrie, chemische industrie, bio massa en substraten verwerkende bedrijven enzovoorts.

Verder zijn we gespecialiseerd in de integratie van speciale en ook gebruikte machines in meer complexe installaties. Ontwerp en uitvoering vinden plaats in nauw overleg met de klant.

Heemhorst biedt klanten complete service- en ondersteuningsprogramma’s, tot en met het beheer over en de inkoop van onderdelen. Daardoor kan de klant zich richten op de voor zijn bedrijf belangrijke zaken als productie.

Heemhorst maakt deel uit van de ALERS GROEP met meer dan 60 medewerkers in Nieuwleusen en Wekerom.

Nieuws

Heemhorst sterke pijler van de ALERS groep

De Alers groep wordt gevormd door de 3 bedrijven Wemo, Heemhorst en Alers. Deze groep van bedrijven ontzorgt de klant voor het ontwerpen, maken en onderhouden van afzonderlijke machines tot complete fabrieken voor de droge stof handling in onder anderen de veevoeder industrie, de voeding, bio-energie, recycling en de chemie.

Heemhorst is gespecialiseerd in het realiseren van kleine tot zeer grote projecten in de bulk-industrie. Een verbouw, aanbouw of nieuwbouw van uw fabriek is bij Heemhorst in goede handen. Van proces optimalisatie tot complete nieuwbouw bedienen we o.a. de graan- en diervoeder industrie, grond- en compost bedrijven, de recycling industrie, chemische- en voedingsindustrie. Onze projectleiders realiseren met een team van engineers complete projecten van engineering tot ingebruikname.

3hoek AG

Wij denken met u mee!